Drama na mostu preko Tise: Zbog ljubavnih jada pokušala da se ubije treći put

Na mostu preko Tise u Titelu u nedelju uveče odvijala se prava drama. Tridesetjednogodišnja žiteljka tog južnobačkog mesta stajala je na ivici mosta i pretila da će zbog ljubavnih jada skočiti u ledenu Tisu i tako okončati život. Srećom, u toj nameri osujetili su Dragan Đorđić, načelnik policije u Titelu i Dušan Maleš, medicinski tehničar u Službi hitne pomoći u titelskom Domu zdravlja.

Kako prenose Novosti, nesrećna žena je ranije već dva puta pokušavala da sebi oduzme život. Navodno je pre dve nedelje popila veću količinu lekova, posle čega je završila u bolnici na ispiranju želuca. Potom je ponovo to isto učinila, i tada je opet spasena. Treći put je nameravala da skoči sa mosta.

Držeći se jednom rukom za ogradu, i drhteći od hladnoće i kiše, ova žena, inače majka dvoje maloletne dece, nije prestajala da ponavlja da joj niko ne prilazi. Plačući je govorila da nju niko ne voli i da je emotivni partner prevario sa rođenom sestrom.

– Ubeđivao sam je da će sve biti u redu, da siđe odatle, i da odemo na kafu i da razgovaramo – reko je za Novosti načelnik Đorić, kojem ovo nije prvi slučaj spasavanja. – Polako sam se približavao mestu gde je stajala, govoreći joj da je voli njen brat, pomenuo sam i njegovo ime. Kada sam joj prišao na dva metra, procenio sam da mogu bezbedno da je uhvatim. Ubrzo je tu, do mene bio i Dušan Maleš, medicinski tehničar iz Hitne službe Doma zdravlja. On je ženu čvrsto uhvatio za rame, a onda i ja. Podigli smo je i prebacili sa ove strane ograde mosta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.