U trendu

Dve identične tragedije u samo dva dana: Majke i ćerke zajedno otišle u smrt

Smrt četiri žene – dve majke i dve ćerke – koje su u razmaku od 24 sata okončale svoje živote, šokirala je ne samo njihove komšije i rodbinu, već i čitavu javnost. Najpre su u ponedeljak u Sjenici nađena tela R. P. i njene ćerke koje su sebi prerezale vene, a juče u svom stanu u Žarkovu, u smrt su otišle majka i ćerka koje su, navodno, istovremeno popile veliku količinu esencije.

Pored beživotnih tela dve žene u porodičnoj kući u Sjenici pronađen je žilet, kao i oproštajna poruka.

– Poslednja poruka, tako mora, takav običaj ljudski, jednom zatvorenik, uvek zatvorenik. Sad kad čitate, smešno je, ali neće biti, kad te kletva stigne – ispisale su navodno majka i ćerka po zidovima kuće u kojoj su živele.

Njihovi rođaci i komšije kažu da su bile bolesne, te da im se stanje pogoršalo kada im je prošle godine preminuo sin, odnosno brat.

Odbijale su svaku pomoć i ni sa kim nisu razgovarale. Osamile su se i povukle u sobe. Njihova tela je u ponedeljak pronašao rođak koji je došao da im donese 500 evra za ogrev i stanarinu.

– Vrata su bila zakrčena komodom, jedva su ih otvorili. Krvi je bilo na sve strane, sobe prljave, ostaci hleba, otvorene paštete – kaže komšija i dodaje da su njih dve u oproštajnom pismu navele da su kivne na komšije, rođake i poznanike.

– Napisale su da im je došao kraj i da sada svi mogu da odahnu i da su ljute na rođake, koji su ih nazivali pogrdnim imenima – rekao je komšija.

Samo dan nakon ove tragedije, policija u Beogradu je pronašla navodno otrovanu M. M. i njenu kćerku I. Jeziva je i podudarnost da su dve ćerke imale isto ime, ali i to da su bile sličnih godina.

– Majka i kćerka su u stanu popile esenciju. Drugarica M. M. ih je zatekla i pozvala Hitnu pomoć. Nesrećnoj ženi je pozlilo kada je ugledala majku i ćerku. Majka je preminula na mestu, dok je ćerka izdahnula na VMA – rekao je izvor koji se našao na licu mesta za domaće medije.

Prema rečima komšija, u stanu je sa njima živela i nepokretna baka.

– One su stanovale u zgradi. Viđali smo ih povremeno, ali se one nisu previše družile ni s kim. Delovale su normalno – pričaju komšije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar