U trendu

Glumac iz ‘Tvin Piksa’ prebio devojku jer mu nije donela sok

Džeremi Lindholm (41) naljutio se na svoju devojku jer je odbila da mu donese osvežavajuće piće. Glumac je naoružan palicom ušao u butik gde njegova devojka radi, a snimci nadzorne kamere pokazuju da je udario po glavi više puta pa je počeo da je davi. Zatim je gurnuo na pod i skočio na nju i kolenima joj pritisnuo grudi.

Lindholm kaže kako je bio ljut nakon što je odbila da ode u prodavnicu pre posla i donese mu piće. Tvrdi da nije hteo da joj naudi već je samo udario šakom i hteo da ‘natera policiju da ga upuca pred njenim očima’.

Devojka je prebačena u bolnicu. Lindholm je trenutno u zatvoru, a optužen za pokušaj ubistva drugog stepena, fizički napad i porodično nasilje. Kaucija mu iznosi 100.000 dolara.

– Bilo je informacija koje su ukazivale na to da je Lindholm želeo da ubije svoju žrtvu – piše u izveštaju policije. U njemu takođe stoji da je nakon što je vlasnik butika pozvao policiju, Džeremi pokušao da pobegne sa palicom u ruci. Kad su ga uhvatili, brzo se predao i odmah je odveden u pritvor.

– Moja interakcija sa njim uvek je bila na profesionalnom nivou. Potresena sam. Svi koji su uključeni i kao njihove porodice su mi u mislima – rekla je njegov agent, An Lilijan Milčel.

Lindholm se nedavno pojavio kao Miki u popularnoj seriji ‘Twin Peaks’, koju su režirali Mark Frost i Dejvid Linč.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)