U trendu

Hičkok: napad nožem u centru srpske prestonice

Muškarac od 34 godine uboden je nožem danas oko 12 sati na u centru Beograda nakon svađe u saobraćaju, saznaje „Blic“. Nepunih dva i po sata kasnije uhapšen je mladić (28) osumnjičen za napad.

– Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar – kažu u Hitnoj pomoći.

Kako saznajemo, u pitanju su povrede grudnog koša, koje je muškarcu naneo napadač na uglu ulica Kraljice Marije i Starine Novaka nakon svađe u saobraćaju.

Ranjavanju je, nezvanično saznajemo, prethodio incident u saobraćaju između dvojice vozača. Obojica su istrčala iz svojih automobila i mladić (28) je nožem ili sličnim oštrim predmetom ubo muškarca (34) u grudi posle svađe. Nakon toga, utrčao je u svoj automobil i pobegao.

Policija je obavila uviđaj i napadaču se, pošto su bile poznate tablice automobila kojim je pobegao, ubrzo ušlo u trag i osumnjičeni mladić je priveden. Kako saznaje „Blic“, mladić osumnjičeni za napad bio je u crnom „fijatu punto“, a sa njim je u automobilu bila i devojka (21). Napadač je u međuvremenu bacio nož u kanalizaciju.

U Urgentnom centru rečeno nam je samo kratko da je povređeni muškarac pregledan i upućen na grudnu hirurgiju.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću isključuju mogućnost da je bilo obračuna u nekom od njihovih vozila, navodeći da bi o tome odmah bili obavešteni. U GSP dodaju da postoji i mogućnost da se to dogodilo u nekom od vozila privatnih prevoznika.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike