Horor u Surčinu: Pronađena tri tela u septičkoj jami, ubica se iživljavao (video)

Tri tela pronađena su večeras u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu, a njihov identite i uzrok smrti utvrđiće se nakon obdukcije.

Prema prvim informacijama sa terena, postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio, prenosi Večernje novosti.

Tokom večeri policija je obavljala razgovore sa prijateljima Dragoslava Jovanovića, koji se sumnjiči da je prošle nedelje upucao suprugu Teodoru u Bloku 45, a zatim je pucao u sebe, a Novosti prenose da se on sumnjiči i za ubistvo tri osobe.

Kako se navodi, radi se o Š.N. (42), njegovoj majci Š. D. i tetki P. M., čiji je nestanak prijavljen 10. juna i za koje je otac Dragoslava Jovanovića je posumnjao da ih je njegov sin ubio.

Prema tragovima iz istrage, Dragoslav je navodno pozvao radnicu iz svoje perionice, kazao joj da ima poseban zadatak za nju, i da će joj dobro platiti – ali „da drži jezik za zubima“, a žena je ispričala policiji da je u njegovom BMW X5 bilo tragova krvi.

(Tanjug)

4 komentara
 1. Anonimni

  Je li ta skotina na kraju ubila sebe, ili je preživio ?

 2. Anonimni

  Otac nije sakrio nego pomogao u istrazi i da nije bilo njega nikad ih ne bi nasli!

 3. Anonimni

  Deformisano društvo a u konkretnom slučaju i otac bi morao da odgovara jer je pokušao da sakrije ubicu kojeg je takvim napravio!

 4. slepcevic

  Nema dana da ne procitas neko ubijstvo ili samoubijstvo i to vise osoba. Prosto mi je sramota kako nam dobro ide…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike