U trendu

Još jedno stravično ubistvo: Sin nasmrt pretukao majku, baku teško povredio

Muškarac je u Bogatiću pretukao majku i baku. Majka je podlegla povredama, dok je baka prevezena u bolnicu.

Dvadesetšestogodišnji muškarac je u sredu, oko 13.30 izleteo iz kuće i vikao, a majka (63) je pokušala da ga smiri. On ju je udario, nakon čega je ona pala u komšijskom dvorištu. Nastavio je da je udara dok je bila na zemlji.

Tada je iz kuće izašla i baka (86), koja takođe nije uspela da ga smiri. On ju je udario u glavu, nakon čega je ona pala.

Majka je podlegla povredama, dok je baka prevezena u šabačku bolnicu. Ona ima teške telesne povrede i životno je ugrožena. Nalazi se na Odeljenju intenzivne nege.

Policija je po dojavi došla na teren, a 26-godišnji muškarac se sa njima rvao i polupao staklo na policijskom automobilu.

U vreme ubistva otac je radio na njivi, a ni sestra osumnjičenog u to vreme nije bila kod kuće.

Kako saznajemo, u pitanju je veoma snažan mladić, koji je, prema rečima očevidaca, bio „u potpunom nervnom rastrojstvu“.

Prema prvim informacijama, u ovom domaćinstvu nikada nije bilo prijava nasilja, a osumnjičeni nije imao problema sa zakonom. Ipak, kako prenosi RTS, on je imao psihičkih problema, iako nije imao medicinski karton.

Ovo je drugi ovakav zločin za manje od 24 sata. U beogradskom naselju Kaluđerica se u utorak dogodilo ubistvo 56-godišnje žene koju je, kako saznaje RTS, sa više uboda nožem usmrtio dvadesetogodišnji sin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.