U trendu

Majka-monstrum zakopala novorođenče – spasao ga PAS (foto)

Zove se Ping Pong i slave ga kao heroja: reč je o psu koji je spasio život novorođenom dečačiću kojeg je majka, tinejdžerka, zakopala na polju na severoistoku Tajlanda kako bi ga se rešila, objavila je policija.

Dečačić je bio zakopan pod slojem smeća nedaleko od farme u okrugu Čampuang, ali ga je Ping Pong pronašao istoga dana, 15. maja.

Pas je počeo da kopa i laje, privukavši pažnju svog vlasnika, pastira, koji je prišao da pogleda šta je pronašao.

„Mislim da ga je pas pronašao nedugo nakon što ga je majka zakopala“, rekao je policajac Panuvat Udkam, dodajući da je dete smešteno u bolnicu i da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Protiv majke, 15-godišnjakinje, pokrenut je krivični postupak zbog pokušaja ubistva i napuštanja deteta. Tereti se da je htela da ga se reši, jer se bojala da će se njeni roditelji ljutiti na nju, rekao je.

„Dakle, nakon što ga je rodila sasvim sama, zakopala ga je“, rekao je.

Lokalni mediji s velikom su pažnjom popratili tu priču, a na društvenim mrežama građani su hvalili Ping Ponga: pas je čovekov „najbolji prijatelj“, rezimirao je jedan korisnik Fejsbuka.

(Hina/AFP)

4 komentara
 1. Anonimni

  gde je taj otac deteta koji ga je napravio maloletnom 15-ogodisnjem detetu?

 2. bambi

  Stop nasilja prema zenama! Zene su bozanska bica, ocevi su monstrumi! Dodeljujte decu samo majkama nikako ocevima, jer ko ce ubogu, samohranu, jadnu, neznu, presvetlu, neuhranjenu, zamisljenu, neudatu, mrsavu raspustenicu od sledecih sponzora da izabere! Oceve sve baciti u jamu sa zmijama na cijem se nalazi Kerber! Nedozvoliti kontakt izmedju dece i oceva samo kontakt izmedju mamica i decice jer ocevi su monstrumi. E drzavu Srbijo, jadna da si. Kriva ti Evroma i svet? Sama sebi decu i brakove unistavas time sto proizvodis hiperprodukcijom sponzoruse jer si sudovima naredila da u 99% slucajeva dodeljuje decu majkama. E jadna Srbijo. Svake godine 30.000 srba manje. Sram te bilo Srbijo.

  1. Doktor Zo

   E, jado!

   1. Peđa972

    Bambi,ti baš nepiješ lekove svaki dan jel da?

Napišite komentar