MUP: Policija intezivno radi na utvrdjivanju svih okolnosti prebijanja odbornika u Knjaževcu

Policija radi intenzivno na utvrdjivanju svih činjenica i okolnosti dogadjaja u Knjaževcu, gde je nakon proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svadje i tuče izmedju odbornika Demokratske stranke D.S. (42) i odbornika Srpske napredne stranke M.B. (54), saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

MUP je naveo da je policija odmah po prijavi lekara iz Zdravstvenog centra Knjaževac izašla na lice mesta i preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrdjivanja svih okolnosti navedenog dogadjaja.

„Obojica odbornika zadobili su lakše telesne povrede“, navodi se u saopštenju i dodaje da su policijski službenici odmah su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu, koje je naložilo da im se dostavi izveštaj o dogadjaju.

Demokratska stranka (DS) saopštila je ranije danas da je odbornik te stranke i jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ u Knjaževcu Dalibor Stanojević brutalno pretučen tokom proslave Dana opštine „od strane predsednika opštine Milana Djokića zajedno sa dvojicom saradnika“, navodeći da se to desilo naočigled nekoliko svedoka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.