U trendu

MUP: Pored Cvetkovićevog automobila nisu pronadjene krv i kutija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije negiralo je danas pisanje pojedinih medija da su pored automobila nestalog novinara Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve pronadjene krv i kutija.

Kako se navodi, policija nastavljaju intenzivnu potragu i radi na rasvetljavanju svih okolnosti slučaja nestanka Cvetkovića u koji je uključeno više različitih organizacionih jedinica MUP.

MUP je naveo da je u Belu Crkvu iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Na lice mesta upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera MUP, dodaje se u saopštenju.

Cvetković je nestao u noći izmedju 13. i 14. juna. Njegov automobil pronadjen je uključen. Njegovi telefoni su nedostupni.

On je pisao o lokalnoj vlasti, a poslednja tema na kojoj je radio je istraživanje ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića koje se dogodilo u januaru ove godine u Kosovskoj Mitrovici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.