najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Napad organizovan, znali su da smo iz Srbije

Generalni sekretar Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i otac jednog od vaterpolista Partizana, Milan Tomašević, koji je u Zagrebu sa kadetima, izjavio je da je reč o organizovanom napadu i da su napadači očigledno znali da je reč o Srbima.

Mladi vaterpolisti Partizana napadnuti su juče popodne u Zagrebu i zadobili su povrede posle udaraca palicama i šipkama vandala, uoči međunarodnog turnira.

Tomašević je rekao da se sve dogodilo iznenada: „Naša deca su normalno jela u „Mekdonaldsu“, nije bilo nikakvih provokacija, a prilikom izlaska iz restorana napadnuta su šipkama. Očigledno je sve bilo organizovano, čim su znali da su vaterpolisti iz Srbije“, rekao je on.

„Jednom našem detetu slomljen je prst, a još nekolicina ima podlive po telu“, rekao je Tomašević.

Tomašević je dodao da se trenutno smirila situacija, ali da je Partizan otkazao učešće na turniru u Zagrebu i da se deca vraćaju u Srbiju.

„Naravno da smo odustali u ovakvim okolnostima“, poručio je Tomašević i dodao da ne veruje da će napadači biti uhapšeni.

Vaterpolisti Partizana koji su napadnuti imaju 15 godina, a lokalna policija započela je istragu protiv N.N. lica.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Slobodan Smolovich

    Primitivizam ustasko-fasistickog rezima u Hrvatskoj i sve naslednike ustaskog i nacionalistickg pokreta u Hrvatskoj moramo hitno unistiti!!!!!.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike