U trendu

Naslovna strana za petak, 31. mart 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 31. mart, pišu o nesreći u Rumuniji u kojoj je jedna državljanka Srbije poginula, dok su dve povredjene, poseti predsednika Srbije Kini, kompaniji Agrokor i drugim temama.

BLIC – „Nišlijka poginula na obuci u Rumuniji“, povodom nesreće u rumunskom gradu Piteštiju kada je automobil uleteo u krug fabrike „Leoni“ medju radnike koji su se odmarali na pauzi. List piše i da Vašington stopira formiranje vojske Kosova „Tramp ne da Tačiju da pravi vojsku“.

VEČERNJE NOVOSTI – O nesreći u Rumuniji u kojoj je jedna radnica iz Srbije poginula dok su dve povredjene, list uz fotografije donosi naslov „Sanjala je svadbu, a vraća se u kovčegu“. O poseti predsednika Srbije Tomislava Nikolića Kini „Kinezi postaju gazde RTB Bor?“. O novinama u medicinskim uslugama „Gama nož će lečiti duplo više pacijenata“. List piše i da je Pošta produžila rok do kojeg će biti moguće preuzimanje penzija uz stara dokumenta „Po penziju sa starom ličnom do 30. aprila“.

DANAS – Uz podlistak posvećen 12. glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović“, list na naslovnici piše da će naknadno biti zakazano novo saslupanje bivše supruge gradonačelnika Beograda, pod naslovom „Tužilac na putu, odloženo saslušanje Marije Mali“. O izveštaju Narodne banke Srbije „Dve državne banke u 2016. izgubile 116 miliona evra“.

POLITIKA – O stanju u kompaniji Agrokor „Dug ‘Agrokora’ šest ili čak 12 milijardi evra“. List na naslovnoj strani objavljuje intervju sa predsednikom Demokratske partije Srba u Makedoniji Ivanom Stoilkovićem „Brisel neće slomiti Djordja Ivanova“. Povodom Martovskog festivala koji je otvoren projekcijom filma Puriše Djordjevića list najavljuje intervju sa rediteljem, pod naslovom „Devedesetdvogodišnjak neumoran i posle 70 filmova“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.