U trendu

Nestala devojčica u Nišu: „Krenula u školu, ali tamo nikad nije stigla“ (foto)

Monika Karimanović (12) iz Suvog dola kod Niša nestala je juče nakon što je u 7.20 časova krenula u školu „Dr Zoran Đinđić“ u naselju Vrzin brod, posle čega joj se gubi svaki trag, prenose mediji u Srbiji.

Molim sav narod dobrog srca I moju familiju za potragom moje cerke. Bilo kakva informacija meni je bitna. Nestala juce u…

Gepostet von Aleksandra Caka am Freitag, 20. Dezember 2019

Majka devojčice, Aleksandra sumnja da je njena ćerka oteta, pa moli sve koji su je videli da o tome odmah obaveste policiju.

Nestanak je prijavljen juče policiji u Nišu.

– Krenula je pešice juče u školu, kao i svakog dana. Škola je udaljena jedan kilometar od naše kuće. Međutim, u školu nikad nije stigla. Trebalo je da se vrati u 13.20 časova, ali je nije bilo. Sačekala sam još sat vremena, misleći da ima neku predstavu posle škole. Međutim, kada je nije bilo, krenula sam da je tražim – priča uplakana majka.

U školi je majka saznala da devojčica nije ni stigla, zbog čega sumnja da je neko oteo.

– Sigurno je neko pratio i oteo. Nema druge. Nema šanse da je otišla sama, ona je dobro dete. Nikada nikakav problem s njom nije bio, niti je negde išla sama. Dođe iz škole kući, uči, pusti Jutjub, sluša muziku i to je bio njen život. Nikada ni do grada nije išla sama. Samo da mi je živu vrate – priča majka u suzama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.