U trendu

Neverovatna nesreća u Šapcu: Pijan autom uleteo ljudima u dnevni boravak

Vozač automobila, usled neprilagođene brzine i pod dejstvom alkohola, probio je ogradu i uleteo noćas u porodičnu kuću Pavlovića u šabačkom naselju Letnjikovac, javljaju beogradski mediji.

Kako navodi RTS, 42-ogodišnjem vozaču, koji je u kuću uleteo oko 1.30 časova, izmereno je 2,36 promila alkohola u krvi.

– Ja sam spavala, a suprug tek što je bio legao. U drugoj sobi je spavala svekrva. Mene je iz sna probudila strašna detonacija. Nisam znala u tom trenutku šta je, a kada smo otišli u dnevni boravak nismo mogli da verujemo šta se dogodilo. Auto je bio u sobi, samo što nije ušao u električni šporet, a napolju su ostali samo zadnji točkovi – uzbuđeno prepričava Milena Pavlović.

Dnevni boravak su, prema njenim navodima, prekrili prašina, staklo i cigle. Dok gledaju šta ih je snašlo ukućani se snebivaju i još uvek ne pospremaju krš čekajući ponedeljak da se obavi procena štete, piše „Telegraf“.

– Sto, osam stolica, kuhinja, fotelje, laminat, tepisi, sve je uništeno. Sve je bilo novo pošto smo pre četiri godine kupili staru kuću i renovirali je i tada uneli nove stvari. Svaki dinar smo uložili u kuću, a sad ne znamo šta ćemo. Sve se može nadoknaditi i popraviti, ali od stresa koji smo preživeli ne znam kako ćemo da se oporavimo – dodaje Milena.

Pričinjena je materijalna šteta na objektu i vozilu, ali povređenih nije bilo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.