U trendu

Novosađanin: Napadnut sam i povređen, potrebna pomoć građana zbog identifikcije napadača

Novosađanin (ime poznato redakciji) objavio je na društvenim mrežama da je napadnut u novosadskom naselju Grbavica, dok je šetao psa, i zatražio pomoć kako bi vinovnika prijavio policiji i tužio ga zbog, kako tvrdi, nanošenja teških telesnih povreda.

Kako piše u njegovim objavama na društvenim mrežama, s napadačem se sreo preksinoć dok su šetali pse, a nakon što je njegov pas zalajao, nepoznati mu je tražio da „skrati povodac“.

Nakon što to ovaj Novosađanin nije učinio, budući da su bili na udaljenosti od više metara, nepoznati čovek ga je poprskao u oči biber sprejom, a zatim ga gurnuo i udarao, sprečavajući ga da ustane.

„Izbio mi je dva zuba i izazvao brojne kontuzije po telu, koje sam ujutru prijavio i dokumentovao u Urgentnom centru i u policiji, pošto veče ranije nisam mogao ni pričati ni hodati“, naveo je ovaj muškarac.

Istakao je i da za sve to vreme psi nisu napali ni jedan drugog, niti bilo koga od prisutnih ljudi.

„Na svu sreću naišla su dva dečaka i pomogli su mi da dođem do stana. Ni njih nisam mogao videti i voleo bih da mi se jave da im se zahvalim na neki način“, naveo je.

Takođe, zatražio je pomoć građana u identifikovanju čoveka koji ga je napao, dajući njegov grub opis, kao i izgled psa, te rutu kojom ga najčešće šeta.

Uz objavu je postavio i fotografije odeće, na kojoj se vide tragovi biber spreja i krvi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.