U trendu

Obrt u slučaju smrti devojčice: Porodica sada tvrdi da nije jela mišomor već jagode

U bolnici u Požarevcu na Odeljenju pedijatrije u utorak uveče preminula je dvogodišnja devojčica, koja se, prema prvim informacijama koje su objavljene u medijima, otrovala mišomorom.

Međutim, danas se dogodio obrt i porodica tragično preminule devojčice sada tvrdi da je dete zapravo pojelo jagode i da je uzrok smrti alergijska reakcija na to voće, a da su je lekari pogrešno lečili, prenosi Blic.

Obdukcija je urađena juče, ali rezultati još nisu poznati javnosti.

– Pošto je jela voće, ona je počela da povraća, ali je bila vesela i igrala se – ispričao je za „Novosti“ Jovica K, rođak majke devojčice.

– Ipak, majka ju je u ponedeljak odvela u bolnicu, gde je dobila infuziju. I dok je bila u bolnici devojčica je bila raspoložena i pitala je kad će kući. Međutim, njena prabaka, koja je zamenila majku u bolnici narednog jutra, kaže da je devojčici tek posle u bolnici postalo loše. Ukočila se, a kasnije i preminula – rekao je on.

Mediji su citirali majku devojčice J. K, koja ju je dovela u bolnicu i rekla lekarima da je, navodno, zatekla dete kako jede granule otrova.

Majka je, međutim, kasnije promenila svoju priču i navela da njeno dete nije diralo mišomor već da je imala alergijsku reakciju na jagode.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.