U trendu

Pet osoba lakše povređeno u dve saobraćajne nesreće

Pet osoba lakše je povređeno u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Nakon udesa, koji se dogodio na obilaznici u blizini Resnika, na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe.

Prva lekarska ekipa intervenisala je u 23,36 časova i prevezla dva mladića, starosti od po 18 godina, i jednu ženu (58) u Ugrentni centar, dok je druga u 23,50 časova zbrinula muškarca (45), koji je zadobio tupe povrede grudnog koša i istegnuće vrata, i odvezla ga u Urgentni centar.

Još jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 19.04 časova na uglu Zaplenjske i Darvinove, i odvezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć registrovala je sinoć još dve saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo povređenih.

Jedna se dogodila u 19.03 časova na Bežanijskoj kosi, na okretnici autobusa broj 65, a druga u 19.29 časova u Donjegradskom bulevaru, kod Kalemegdana.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 107 puta, od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi tipovi hroničnih bolesnika.

U Beogradu se juče dogodilo 10 saobraćajnih nesreća, ali nijedna nije bila sa teškom traumom, dok je Hitna pomoć intervenisala 162 puta, od kojih 49 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.