najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Policija satima tragala za naoružanim napadačem

Više od 13 sati je prošlo od kako se naoružani muškarac, posle sinoćne pucnjave, sakrio u zgradi u Ulici Jurija Gagarina 241 na Novom Beogradu, a beogradska policija još traga za njim.

Policija uz spiskove stanara, kontroliše ko ulazi i izlazi iz zgrade, a nove patrole stalno pristižu.

Kako javljaju mediji, jedna stanarka je policiji dala snimak sigurnosnih kamera na kojem se, kako se navodi, vidi da je reč “o proćelavom muškarcu, starom oko tridesetak godina, koji nosi naočare za sunce”.

Muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW sinoć nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge automobile u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Posle pucnjave, osumnjičeni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Kako je sinoć javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, policijske snage opkolile su ceo Blok 45 na Novom Beogradu, kao i soliter u kojem se krije napadač. Policija je, kako navode beogradski mediji, pronašla dva pištolja u napuštenom automobilu napadača.

Jake policijske snage opkolile su soliter u kojem se nalazi napadač, a na licu mesta stigli su i policajci sa dresiranim psima. Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i krije se na nekom od 14 spratova solitera sa 90 stanova.

Stanari su u tom trenutku bili obavešteni da ne mogu da izađu napolje, niti iko sme da uđe u zgradu.

Policijske snage sa drugim cevima u etapama ulazile su u zgradu i pretraživale deo po deo.

Prema navodima beogradskih medija, za sada nema povređenih.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike