U trendu

Pomahnitali pevač iz Kragujevca nožem izbo dvojicu kolega iz benda

Miloš S. (39), pevač iz Kragujevca, uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u jednom kragujevačkom restoranu napao dve osobe nožem. Zdravstveno stanje njegovih žrtava je teško i lekari im se bore za život.

Incident se dogodio noćas oko jedan sat iza ponoći u kafani „Regent“ u naselju stara Radnička Kolonija. Kako prenose mediji, nije se dogodila masovna tuča kako se verovalo u prvim trenucima, već se poznati pevač, na kraju nastupa, posvađao sa članovima svog benda.

On se tereti da je, nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubode u predelu leđa dvojici muškaraca (22) i (39), navodi se u saopštenju Policijske uprave Kragujevac.

Nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni je pokušao da pobegne i tom prilikom je napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, zbog čega mu je određen zadržavanje do 48 sati u kom roku će, uz krivičnu prijavu , biti priveden tužilaštvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.