U trendu

Popović Ivković: Nije pronadjena droga u vozilu Ministarstva za rad

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je danas da policija ni u jednom vozilu Vlade Srbije nije pronašla drogu.

„Droga nije pronadjena ni u jednom automobilu Ministarstva za rad, niti bilo kom drugom vozilu bilo kog drugog ministarstva“, rekla je ona TV Pink povodom informacija u medijima da je brat državnog sekretara u Ministarstvu za rad, uhapšen zbog dilovanja drogom i da je u trenutku hapšenja bio i službenim kolima tog ministarstva.

Beogradski „Blic“ preneo je da je nadomak Kraljeva u petak uhapšen brat državnog sekretara Aleksandra Jablanovića, Marko nakon što je prodao odredjenu količinu heroina.

Biljana Popović Ivković rekla je da su uhapšene tri osobe u Beogradu i jedna u Kraljevu i da je taj slučaj sada pred tužilaštvom.

„Policija je uradila svoj deo posla i mislim da smo pokazali da nema, niti će biti zaštićenih“, rekla je Biljana Popović Ivković.

Na pitanje da li je uhapšen Marko Jablanović, ona je rekla da policija radi svoj posao profesionalno i odgovorno i da ne može da licitira imenima, kao i da veruje da će se povodom toga oglasiti ministar za rad Aleksandar Vulin.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.