U trendu

Potera po celom gradu: Pronađena nestala devojčica

Američka državljanka Rejčel Makju pronađena je oko 22.50 časova, posle potrage u kojoj je učestovalo više od 100 ljudi, prenose beogradski mediji.

https://twitter.com/USEmbassySerbia/status/1116774750905339905

Prema navodima beogradskog lista, Rejčel je pronašla patrola srpske policije, u blizini Kalemegdana. Više od 100 ljudi bilo uključeno u potragu za nestalom devojčicom.

Devojčica je dobro, nije povređena i odvedena je stanicu policije Stari grad, gde će roditelji doći po nju.

Ambasada SAD zahvalila se na pomoći u pronalaženju devojčice

Američka ambasada u Beogradu zahvalila se večeras policiji i svima koji su pomogli da se nestala devojčica Rejčel Mekkju pronađe.

„PAŽNJA: Nestala devojčica je pronađena i nalazi se na bezbednom. HVALA vam svima na RT i nesebičnom širenju poruke, medijima koji su objavili vest i pomogli potragu i pripadnicima policije koji su je bezbedno doveli roditeljima“, objavljeno je na Tviteru Ambasade.

Brzom i efikasnom akcijom policije, u centru Beograda u Knez Mihailovoj večeras je pronađena 14.godišnja devojcica Rejčel Mekkju, koja je nestala popodne oko 16.45 sati na putu ka Banovom brdu, receno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Devojčica nema nikakvih povreda.

Ambasada SAD u Srbiji ranije večeras je preko Tvitera uputila apel građanima za pomoć kako bi se pronašla 14. godišnja devojčica Rejčel Mekkju, koja je poslednji put viđena posle podne pri povratku iz Internacionalne škole na Senjaku u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.