Požar na Belim vodama, evakuacija stanara u toku

U požaru koji je izbio na Belim vodama, u zgradi u Ulici Leposave Vujošević 10 na trećem spratu, nešto pre 7.00 sati evakuisano je petoro ljudi koji su kolima hitne pomoći prevezeni na VMA dok je u toku evakuacija četvrtog sprata.

Kako je agenciji Beta rečeno u Hitnoj pomoći, pet osoba je upućeno na VMA zato što su dugo bili izloženi dimu, dok se na terenu nalaze još dve ekipe te službe.

U toku protekle noći na području Beograda dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše povredjene.

U Ulici Milentija Popovića nešto pre ponoći lakše je povredjen perač ulica (49) kada ga je oborio automobil, a posle ukazane pomoći prevezen je u KBC Zemun.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 1.10 u Savskoj ulici u Umci lakše su povredjeni muškarac (22) i žena (22), koji su prevezeni na VMA.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.43 sati u naselju Braće Jerković lakše je povredjena žena (52), kojoj je pomoć ukazana na licu mesta.

Pomoć na licu mesta ukazana je i mladiću (17) koji je povredjen u udesu u 22.15 na Autokomandi na kružnom toku, a zbrinut je i muškarac (38) koji je lakše povrede zdobio u saobraćajnoj nezgodi u 23.00 na raskrsnici Patrijarha Pavla i Topčiderske.

U toku protekle noći Hitna pomoć intervenisala je 64 puta, a od toga 15 intervencija bilo je na javnom mestu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.