U trendu

Preminuo jedan od četvorice muškaraca pronadjenih u cisterni u Futogu

Jedan od četvorice muškaraca pronadjenih u praznoj cisterni u perionici u Futogu, preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine, saopšteno je iz te bolnice, prenosi N1.

Ostali su i dalje u teškom stanju.

Prema informacijama novosadske policije, bar dvojica muškaraca su iz Avganistana.

Hitna pomoć, vatrogasci i brza, pribrana reakcija radnika u perionici, bili su prva pomoć mladićima koji su u zatvorenoj cisterni sigurno proveli nekoliko sati. Temperatura u cisterni bila je blizu 60 stepeni, prenosi N1.

Prema informacijama iz Kliničkog centra Vojvodine, tri pacijenta teškog opšteg stanja nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije, dok za četvrtog nije bilo spasa. Juče su primljeni sa znacima toplotnog udara i smanjene količine kiseonika u ćelijama i tkivima.

Ušli su u cisternu slovenačkih registarskih oznaka, čiji je vozač juče saslušan. Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog dela.

„Po priči njegovoj, on je napravio pauzu u Ćupriji. I tamo su gledali ljudi kamere. Milicija je bila na benzinskoj pumpi, videli su kamere i tamo se vidi oko dva posle ponoći da su oni ušli u cisternu“, kaže za N1 radnik u perionici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.