U trendu

Šaban izašao iz kola na nogama i počeo da se guši, lekari su mu dali nešto posle čega se više nije probudio

Pevač Šaban Šaulić je nakon saobraćajne nesreće izašao iz kola bez tragova povreda, bio je loše ali je bio svestan, najnovije su informacije o stravičnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj kada je nastradao srpski kralj narodne muzike.

„Šaban je iz kola izašao na nogama. Ali je u toj situaciji bio toliko loše da su praktično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. I pozvali su helikopter“, rekao je povodom smrti Šabana Šaulića ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u emisiji „Ćirilica“.

Kako je dodao, Šaulić je bio loše, ali je bio svestan.

„On je izašao iz kola bez tragova povreda. Došla je hitna pomoć, on se žalio da nešto ima problema sa grlom, da ga guši u grudima, pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje, verovatno da bi mu olakšali bolove. I on se više nije probudio“, objasnio je Dačić.

„Kad su ga dovezli u bolnicu pokušavali su reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacija srčane aorte i nije više bilo spasa“, dodao je ministar.

Kako je dodao, to je sada veoma komplikovana stvar.

„Tužilac traži da se do kraja utvrdi, obdukcijom, razlog smrti i šta se desilo, da ne bi sutra bilo različitih priča“, napomenuo je Dačić.

Šaban Šaulić je  poginuo u nedelju ujutru u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola. Šaulić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)