U trendu

Snimio sopstveni skok u smrt (uznemirujući video)

Ekstremni sportista Armin Šmider (28) skočio je sa švajcarskih Alpa u odelu za letenje, a neposredno pre toga nasmejan poručio svojim pratiocima na Fejsbuku da “lete s njim”.

Skok se, nažalost, završio tragično, a čitav događaj uživo je prenesen na Fejsbuku.

Zar ni smrt više ne može ostati privatna stvar?

Ima se, štaviše, utisak da se neki na sumanute i visokorizične podvige i odlučuju pre svega zbog svojih pratilaca na društvenim mrežama.

https://www.youtube.com/watch?v=pVTGOyFncn8

Slike iz videa objavljenog na sajtu pokazuju pilota koji priprema svoje odelo za letenje, a telefon stavlja u džep.

Nakon nekoliko trenutaka, čuje se vrisak i zvuk udara. Pratioci na Fejsbuku gledali su čitav prizor užasnuti. Slali su mu poruke moleći se da „napiše ili kaže nešto“. Ali sve što se moglo čuti na snimku bio je zvuk zvona krava.

Kasnije je policija rekla da je telo 28-godišnjeg italijanskog državljanina pronađeno, ali da je uzrok nesreće još uvek pod istragom.

Nesrećni sportista živeo je u Frajburgu i imao malo dete.

Njegov prijatelj je rekao: „On je bio iskusan padobranac, ali je leteo samo godinu dana sa odelom za letenje.“

Tragedija se dogodila samo nekoliko dana nakon smrti Aleksandra Polija, jednog od najpoznatijih i najhrabrijih pilota u odelima za letenje. On je umro nakon pada u drvo tokom leta. Nesreća se dogodila u francuskim Alpima.

Ranije ovog meseca, britanski skakač (49) poginuo je u centralnoj Švajcarskoj udarivši u stene.

Nedelju dana ranije, britanski padobranac umro je nakon što njegov padobran nije uspeo da se otvori pri skoku sa francuskih Alpa.

Napišite komentar