U trendu

Srbin se bori za život, sudbina njegove supruge nepoznata

Jedan od povredjenih Srba u terorističkom napadu u Parizu Aca Pavlović bori se za život u jednoj pariskoj bolnici, dok je sudbina njegove supruge Ljiljane još nepoznata, izjavila je agenciji Beta Ljiljanina ćerka Tamara Đorđević.

Aca Pavlović, koji rodjen u Parizu, sa suprugom Ljiljanom prodavao je navijačke rekvizite u okolini stadiona, u čijoj su blizini teroristi tokom utakmice Nemačka – Francuska izveli niz terorističkih napada.

„Njegova tetka iz Pariza nam je juče ujutro javila da je Aca teško povredjen u predelu glave, nogu i ruku i da se lekari bore za njegov život, a da se o Ljiljani ništa ne zna“, rekla je kroz suze Tamara Đorđević.

Ona je objasnila da Acina porodica potiče iz Kraljeva gde mu živi sestra, da je on rodjen u Parizu u kome živi duži niz godina, a u poslednje četiri godine sa suprugom sa Ljiljanom.

„Živeli su u Parizu i bavili se uličnom prodajom kako bi se ovde skućili. Ja sada ne znam da li mi je majka živa i da li će on ostati živ“, rekla je Ljiljana.

U Ljiljaninoj porodici vlada neizvesnost, a vest koja se prema Tamarinim rečima pojavila na društvenim mrežama da je Ljiljana mrtva, dodatno je otežala situaciju.

„Jutros smo čuli da se na društvenim mrežama pojavila vest da je mama poginula u terorističkom napadu i prosto ne znamo više šta da mislimo“, kazala je Tamara Djordjević.

Ćerka Ljiljane Atanasković Pavlović je dodala da je njena majka sa mužem Acom planirala da dodje u Kraljevo za novogodišnje praznike.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.