U trendu

Stefanović osudio napad na saobraćajne policajce u Malom Mokrom Lugu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je današnji napad na saobraćajne policajce u Beogradu i poručio da će to ministarstvo preduzeti sve zakonske mere da bi se pripadnici policije zaštitili.

Pripadnike Uprave saobraćajne policije A.T. i B.Z. su nakon više pokušaja da zaustave vozilo u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, najpre verbalno napali, a potom im rukama i nogama zadali udarce G.I. (66) i mladić (17).

„Napadi na policajce koji danonoćno brinu o bezbednosti gradjana Srbije i rade jedan od najtežih poslova u Srbiji, su nedopustivi i nećemo ih tolerisati. Preduzećemo sve zakonske mere kako bi zaštitili naše pripadnike i pružićemo im punu podršku“, rekao je ministar Stefanović, a preneo MUP.

Stefanović je podsetio da je to drugi napad na policijske službenike u poslednjih 19 dana.

On je kazao da je 6. avgusta napadnut policijski službenik Policijske stanice Sokobanja Z.M. koga je najpre vredjao i psovao, a potom i pesnicom udario R.Dj. (37), koji je bio u alkoholisanom stanju.

Policijski službenik je u trenutku napada bio van službe, a privedeni napadač je nasrnuo na njega zbog ranijeg postupanja policajca prema njegovom sinu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar