U trendu

Teška nesreća kod Sremske Mitrovice: Povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 8 i 30 dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice. Kako saznaje Blic teže su povređeni Hana B. (48), Filip F.(31), a lakše Jelena I. (22), a svi su reprezentativci Srbije u snoubordu.

Nesreća se dogodila kada je kombi marke „Reno“, u kome su se nalazili povređeni, sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, prenosi Blic.

Povređeni snouborderi u stabilnom stanju

U saobraćajnoj nesreći kod Sremske Mitrovice povređeno je troje srpskih reprezentativaca u snoubordu, a njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Tanjugu je u MUP-u rečeno da su jutros tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Sremska Mitrovica- Beograd, kada je kombi vozilo „reno trafik“ sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

U bolnici u Sremskoj Mitrovici, Tanjugu je rečeno da su troje snoubordista, povređenih u saobraćajnoj nesreći, u stabilnom stanju i da su komunikativni.

„Povređeni su muškarac F.F (31) i dve žene P.H.(21) i I.H. (22), koja je prebačena na VMA u Beograd“, rečeno je u sremsko mitrovačkoj bolnici.

Članovi dežurne ekipe Opšte bolnice Sremska Mitrovica naveli su da su tri osobe primljene u jutarnjim satima nakon udesa, da je urađena opservacija i da su u stabilnom stanju.

Nesreća se dogodila oko 8.30 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.