U trendu

Tuga u Nišu: Dve sestre preminule posle nesreće koju je izazvao pijani vozač

Nesreća koja se dogodila 1. aprila u Knjaževačkoj ulici u Nišu odnela je i treću žrtvu.

Jutros je preminula 24-godišnja Marija Petrović, koja je podlegla povredama u Kliničkom centru u Nišu. Njena rođena sestra, 27-godišnja Milica Petrović, preminula je u toku prethodne noći.

Nesreća se dogodila u nedelju, kada je vozač automobilom uleteo u izlog. Devojke su stajale na autobuskoj stanici u Knjaževačkoj ulici, kada je na njih naletela „astra“ kojim je upravljao 30-godišnji Nišlija Stojan N.

Automobil je najpre usmrtio biciklistu (82), a zatim i sestre, koje je silina udarca odbacila u izglog, u koji je uleteo i sam vozač.

Kako prenose mediji, vozač je nesreću izazvao u alkoholisanom stanju, a prema nezvaničnim saznanjima imao je blizu dva promila alkohola u krvi.

3 komentara
  1. Sever

    Najiskrenije saučešće roditeljima poginulh sestara, a ovom junaku poručujum da kao iskupljenje odmah donira sve organe, mozak na prvom mestu.

  2. verujem u bolje sutra

    ovo je za dozivotnu robiju u ovom i onom drugom zivotu..i u ovom slucaju i u slucaju sina zeljka mitrovica

  3. Lidija

    Kakav komentar da čovek ostavi? Šta uopšte možete da kažete…zanemite od tuge i neverice.Jadni roditelji kojim nema ni utehe ni života više… 2 promila alkohola…pa ljudi bre ..zašto sedate pijani u kola?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike