U trendu

Šok saznanje: turista klan na balkonu hotela – SRBIN! (foto, uznemirujući video)

Sinoć smo preneli vest da je muškarac u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol prerezao grlo čoveku na balkonu hotela, a ovu jezivu scenu posmatrali su prestravljeni turisti.

Na balkonu jednog hotela snimljen je čovek obliven krvlju sa povezom preko očiju i prerezanim vratom. Krv mu se slivala niz gole grudi, a pored njega je stajao mušlarac za koga se sumnja da je počinio zločin.

On je vikao na šokirane turiste koji su posmatrali stravičnu scenu ispod balkona. Pozvali su policiju i javili da napadač drži veliki kuhinjski nož pod grlom neidentifikovanom muškarcu.

Policajac je pod pod punom opremom upao i uhapsio manijaka koji je navodno bacio nož s balkona zajedno sa mobilnim telefonima.

„Odjednom sam čuo viku i pogledao šta se događa, a onda su svi ti ljudi počeli da trče u bar“, rekao je barmen u obližnjem baru.

„Vrištali su da je na balkonu čovek sa nožem, a kad smo pogledali, videli smo drugog muškarca vezanog i krvavog na balkonu.“ Britanski turista je dodao: „Kad sam video čoveka sa peškirom preko lica, pomislio sam da će da ga ubije.“ Muškarac je odvezen kolima hitne pomoći ali se ne zna koliko je teško povređen.

Danas saznajemo da je Srbin prerezao vrat zemljaku na balkonu!

U španskom letovalištu Kosta del Sol teško je povređen državljanin Srbije kada mu je muškarac, takođe iz Srbije, kuhinjskim nožem prerezao vrat.

Sve to dešavalo se na balkonu na trećem spratu jedne zgrade nedaleko od luke Dukesa, a pred očima prestravljenih britanskih turista, piše portal „Olivepres”, prenosi Tanjug.

Muškarac je drugog muškarca u donjem vešu vezao za ogradu balkona i stavio mu peškir preko očiju, a kada je lokalna policija došla na lice mesta napadač je veliki nož držao na vratu žrtve i počeo da mu reže vrat.

To se dogodilo u utorak popodne, a zahvaljujući intervenciji policije napadač je uhapšen, a muškarac spasen i prebačen u bolnicu.

Gradonačelnik mesta Mario Himenez čestitao je policiji na „profesionalizmu i hrabrosti”.

„Ovo je izolovani incident koji je zahtevao snažan odgovor da bi se obezbedila bezbednost stanovništva”, rekao je gradonačelnik.

Policija Kosta del Sola saopštila je da joj treba još dokaza kako bi optužila napadača, zbog čega je od svedoka, britanskih turista, tražila fortografije i video snimke, prenosi „Politika“.

(theolivepress.es)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.