U trendu

U sudaru kombija i kamiona dvoje poginulo, petoro povredjeno

Na području Beograda tokom noći dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe poginule, a osmoro je teže i lakše povredjeno, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je agenciji Beta rečeno u toj službi, u saobraćajnoj nesreći koja je prijavljena u 22.30 na autoputu kod „Auto-komerca“, u sudaru kombija i kamiona poginule su dve osobe, dok je petoro teško povredjeno.

Uz intervenciju vatrogasaca povredjeni su izvučeni iz vozila, troje njih je prevezeno u KBC Zemun, a dvoje je hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Prema informacijama iz hitne pomoći svi povredjeni i preminuli u ovoj saobraćajnoj nesreći su se nalazili u kombiju i svi su srpski državljani.

U Bulevaru Kralja Aleksandra 384, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 1.25 povredjene su dve ženske osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

U 22.40 u Bulevaru Vojvode Putnika oboren je motociklista, muškarac (30), koji je sa lakšim povredama prevezen na Urgentni centar.

Hitnoj pomoći je prijavljena je i saobraćajna nezgoda u Jakovu, koja se dogodila u 1.40, ali nije bilo povredjenih.

Služba Hitne pomoći je tokom protekle noći na području Beograda primila ukupno 78 poziva, od kojih je 21 poziv bio sa javnih mesta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.