U trendu

Ubica sa Peštera izvršio samoubistvo

Enedin Turković, osumnjičeni da je ubio bivšu suprugu Biseru, tasta i taštu, izvršio je samoubistvo u rodnom selu Doliće, objavile su Novosti.

Njega je policija, nakon par sati potrage, locirala u tom selu na Pešteri, a nakon što su pozvali pojačanje i opkolili ga, on je izvršio samoubistvo.

Četiri osobe su upucane iz vatrenog oružja u jednoj kući kod Sjenice, a jedini preživeli bori se za život.

Enedin (44) osumnjičen je da je ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu u selu Rasno kod Sjenice.

Ubijeni su njegova supruga B.Š. (44), njeni roditelji F.Š. (64) i Š.Š. (60), a teško ranjen njen brat B.Š. (35), kao i dve osobe koje su se nalazile u kući sa ubijenima, Zineta A. i Nevzat A.

Ranjeni B.Š. transportovan u Opštu bolnicu u Novom Pazaru.

– Pacijent je primljen sa višestrukim povredama u predelu grudi i ruku, opasnim po život. U teškom je stanju – rekao je za medije hirurg Izet Tutić.

Zineta je pogođena u nogu, a Nevzad se zbog zadobijenih povreda nalazi u bolnici, ali se za sada ne zna o kakvim povredama se radi.

Kako se nezvanično saznaje, Zineta je nakon pucnjave ispričala da je Enedin ušao u kuću u kojoj su se nalazili ubijeni i ranjeni, počeo da psuje, a zatim izvadio pištolj i iz istog ispalio više hitaca.

Prema prvim informacijama, uzrok tragedije su loši porodični odnosi i da je osumnjičeni došao iz Nemačke, gde se nalazi na privremenom radu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.