U trendu

Udes u Beogradu, četvoro mladih teže povređeno (video)

Četiri osobe povređene su sinoć u saobraćajnoj nezgodi u Beogradu.

Kako je rečeno agenciji Beta u službi Hitne pomoći, nezgoda se desila u Ustaničkoj ulici kod broja 244, nešto pre 22 sata.

Posted by Beogradske Vesti on Wednesday, January 20, 2021

Devojka (25) je zadobila je teške traume, a mladić i devojka, uzrasta oko 20 godina, teško su povređeni i prevezeni na reanimaciju na Urgentni centar, dok je devojka (23) zadobila lakše povrede.

Automobil marke „alfa“ se, kako su za medije rekli očevici, kretao ka gradu kada je iz suprotnog smera naišao vozač automobila marke „golf“ koji je hteo da skrene levo. Tada je došlo do sudara. Od siline udarca, „alfa“ je oborila i saobraćajni znak.

Prema rečima očevidaca, u „alfi“ se u trenutku sudara nalazilo četvoro mladih, dva mladića i dve devojke, dok su u drugom automobili bili muškarac i žena.

– „Alfa“ se kretala prilično brzo. Odjednom je jako puklo. Prizor je bio stravičan. Muškarac i žena su izašli iz vozila koje se sudarilo sa „alfom“. Bili su potreseni, ali svesni. „Alfa“ je bila toliko uništena da su vatrogasci morali da seku vozilo da bi izvukli devojku i mladića koji su ostale zarobljene – kaže očevidac za „Blic“.

Očevici dodaju da su na mestu nesreće bila dva vatrogasna vozila i tri saniteta Hitne pomoći.

– Jedna devojka je ispala iz vozila i bez svesti ležala van automobila. Vozač koji inače ima 18 godina je izašao iz auta i bio je u svesnom stanju. U jednom trenutku počeo je da se svađa sa vozačem „golfa“, a on se čovek mnogo uplašio i počeo da beži. Hitna pomoć je jako brzo stigla – dodao je drugi očevidac ovog jezivog sudara.

Jedna žena koja se u trenutku udesa našla u blizini stuba u koji se „alfa“ zakucala, takođe je povređena.

– Kako su se delovi automobila rasuli po putu, tako su i udarili u ženu koja je tu prolazila baš kad se saobraćajka dogodila. Na svu sreću ona nije teže povređena koliko smo mogli da vidimo – navode očevici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar