Uhapšen mladić posle napada na dečake koji su igrali košarku

Niška policija uhapsila je A.A. (22) iz Uroševca zbog napada nožem na dvojicu muškaraca starosti 45 i 42 godine, pošto se prethodno verbalno sukobio sa maloletnicima koji su igrali košarku na jednom terenu, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Dvojica muškaraca kazali su u policiji da su zadobili lake telesne povrede u napadu, a osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Do napada je došlo sinoć nešto posle 20 časova kada je mladić prišao dvojici 15-godišnjaka koji su igrali košarku ispred svoje zgrade u ulici Vojvode Tankosića i počeo „nepovezano da ih zapitkuje“, nakon čega je jednom od njih udario šamar.

Mladić je potom krenuo iz dvorišta zgrade, a dečaci su krenuli za njim da vide gde će otići, medjutim on se okrenuo ka njima držeći nož u ruci.

Prema navodima, u pomoć dečacima pritekao je otac jednog od njih i jedan od vozača koji je prolazio tim putem, ali su obojica zadobili posekotine u obračunu sa mladićem.

Hitna pomoć je obojicu muškarca zbrinula sa lakšim posekotinama, a napadač je zbrinut sa povredama glave.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.