Utvrđen identitet ubice s Banovog brda: velika potraga širom zemlje

Pripadnici MUP-a identifikovali su muškarca koji je juče na Banovom brdu hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića, ekskluzivno saznaje „Blic“. Rec je o Subotičaninu Čabi Deru (38), za kojim je u toku opsežna potraga širom Srbije.

Sve policijske jedinice su na nogama i pretresaju brojne lokacije, dok se nadgledaju i svi granični prelazi u potrazi za osumnjičenim.

Podsetimo, trenutak kada Der puca u Markovića ispred njegove kuće zabeležile su i nadzorne kamere iz doma žrtve.

Motiv likvidacije još uvek je nepoznat, ali se spekuliše da se dovodi u vezu sa neraščisćenim računima Markovićevog šuraka Aleksandra Š., inače pripadnika međunarodne bande „Pink Panter“.

Podsećanja radi, pucnjava se dogodila oko 10 sati ispred porodične kuće u kojoj je Marković živeo sa suprugom i bebom, u trenutku kada je izašao do automobila da spakuje kolica za bebe.

Pucač je na pištolju imao prigušivač, te niko od komšija i članova porodice nije čuo smrtonosne hice koji su zavšili u Markovićevim grudima i glavi. Još dok je na licu mesta trajao uviđaj, govorkalo se da je najverovatnije ubijen pogrešan čovek, te da je prava meta bio upravo njegov šurak, Aleksandar Š, kriminalac poznat policiji.

Ipak, zvanična potvrda o ovome još uvek nije stigla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.