U trendu

Zastrašujuć detalj brutalnog ubistva: Nikoli nije mu bilo spasa, na mestu ostao mrtav

Dvojica srpskih državljana Slavko Đ. (21) i Jovan M. (26) iz Aleksinca, koji su osumnjičeni za umešanost u brutalno ubistvo Nikole Kosanića (22) iz Sopota, 8. decembra u Bratislavi, uhapšeni su u Mađarskoj.

U nedelju, kada se dogodio zločin, slovačka policija je odmah privela i jednog makedonskog državljanina, zbog sumnje da je učestvovao u ovom napadu, kao i još jednog momka. Prema nezvaničnim informacijama, slovačke vlasti Makedonca terete za ubistvo, prenose Novosti.

Kako je juče saopštila mađarska policija, mladići iz Srbije su pre dv e večeri primećeni na auto-putu M51, oko 21.30, nakon čega su ih presreli i priveli i to na osnovu evropskog naloga za hapšenje, koji je izdao Okružni sud u Bratislavi. Mađari su odmah po hapšenju o tome obavestili kolege iz Slovačke, i očekuje se da oni u kratkom roku budu izručeni ovoj zemlji. Prema tamošnjem zakonu, ukoliko se utvrdi njihova krivica, preti im kazna od sedam do deset godina zatvora.

Prema pisanju slovačkih medija, napadači su identifikovani na osnovu snimaka sigurnosnih kamera. Policija je snimke i fotografije prosledila svim graničnim prelazima, jer su pretpostavili da će osumnjičeni pokušati da pobegnu u neku od susednih zemalja. Istog jutra kada su Nikolu do smrti pretukli ispred zgrade Glavne pošte u Bratislavi, dvojica napadača su odmah krenula, kako se sumnja, ka Srbiji, dok je Makedonac ubrzo priveden.

Nikola Kosanić je u nedelju rano ujutru bio sa drugom u kafiću, a potom su otišli do picerije. Kada su izašli napolje, pod još nerazjašnjenim okolnostima napala ih je grupa mladića. Počeli su da ih udaraju i šutiraju, nakon čega je Nikola ostao da leži na zemlji.

Policija i Hitna pomoć, prema pisanju slovačkih medija, stigle su na mesto događaja u roku od deset minuta, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Prema rezultatima obdukcije, on je preminuo od udarca u glavu, pošto mu je pukao vratni pršljen. Istražuje se da li je ova povreda nastala prilikom pada i udarca glave o beton.

2 komentara
  1. Anonimni

    Omladini treba vaspitanje i van porodice. Zanimacija kao i ranije bio slucaj (radne akcije, kolektivni izleti, sportki aktivnosti, svakojako druzenje). Danas za to imamo instruktore iz podzemlja, droga, kocka, alkohol itd. zato se desava i ovo gore napisano. Zalosna nam majks….

  2. Kladovski Vlah

    Zivotinje blaga rec za ove mostrume.

Napišite komentar