U trendu

Život mu je promenjen u trenu: ovo je sav bol Tonija Cetinskog (foto)

Sudelovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja, kratko nam je nakon nesreće, kazao pevač Toni Cetinski (48). Pod točkovima njegovog mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac.

Kako bi došli do njega, morali su da pozovu vatrogasce, koji su pomerili automobil i izvukli nesrećnog čoveka. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mesta nesreće.

– Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi – kazao je šokirani Toni.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog uviđaja i obdukcije znaće se da li muškarac već bio mrtav kad ga je Toni pregazio. Ono što je sigurno, reč je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguća brza vožnja.

– Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na ulici kada je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju i piju vino – kazao je očevidac nesreće.

Da ništa nije slutilo na nesreću, pokazuju i fotografije koje je samo nekoliko trenutaka pre nesreće Toni podelio na svom Fejsbuk nalogu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2035184423377322&set=a.1533135223582247.1073741828.100006573526809&type=3&theater

On je uživao u jednom restoranu u Rovinju, gde mu inače žive roditelji Vinka i Mirko, i brat Mateo. Inače, Toni se u Rovinj preselio iz Zagreba sa partnerkom Dubravkom Dujak letos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.