U trendu

Zverski je zlostavljao suprugu, sada se brani: Marija je samu sebe tukla, ili je to radio ljubavnik

Suđenje Ahmetu Marinkoviću (41) optuženom zbog zverskog zlostavljanja supruge Marije Ferizović (22) počelo je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Marinković se na današnjem suđenju izjasnio da nije kriv i izneo skandaloznu odbranu koja je trajala dva sata. On je, između ostalog, rekao da je „Marija samu sebe tukla, ili je to činio ljubavnik“.

Branilac je tražio da Marinkoviću bude dozvoljeno da se brani sa slobode, ili da bude u kućnom pritvoru. Taj zahtev je odbijen, prenose beogradski mediji.

Žrtva, Marija Ferizović, nije bila na suđenju.

Podsetimo, mučna priča o trodnevnom iživljavanju nad Marijom dospela je u javnost u septembru 2016. godine. Nakon dugogodišnjeg zlostavljanja, ono je eskaliralo kada je Marinković Mariju tri dana držao u kući gde je, kako je ona opisala, isprebijao šipkom i motkom, ubadao makazama, ekserom, pekao i goreo kožu cigarom, sekao žiletom… Najgore od mučenja koje je nesrećnoj devojci priredio bilo je usijanim žaračem, od kog je imala ožiljke na čelu.

Prethodno ju je ošišao na ćelavo. Za vreme brutalnog zlostavljanja nesrećne Marije u kući je bilo i njihovo troje male dece.

Motiv nasilništva bila je, kako se nagađalo, bolesna Ahmetova ljubomora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.