U trendu

Akcije Dragana Vasiljkovića su režimska propaganda u cilju skretanja pažnje javnosti

 Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da akcije Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao kapetan Dragan, predstavljaju režimsku propagandu u cilju skretanja pažnje javnosti.

DS je u saopštenju navela da iza Vasiljković stoji aktulena vlast, a da on „i njemu slični klovnovi ovom režimu služe za skretanje pažnje“.
Ta stranka je navela da „režim Aleksandra Vučića sistematski nastoji da abolira i oslobodi počinioce najtežih krivičnih dela koji su pravosnažno osudjeni od 2000. do 2012. godine“.

DS je dodala da je u operaciju rehabilitacije Zvezdana Jovanovića, koji je osudjen kao neposredni izvršilac ubistva premijera Zorana Djindjića, od nedavno uključen i Vasiljković.

„Prilikom otvaranja svoje kancelarije u multietničkoj Subotici, Vasiljković je čak i prodavao majice sa likom osudjenog ubice srpskog premijera i porukom ‘Sloboda za heroja Zvezdana Jovanovića'“, naveo je DS.

Ta stranka je mišljenja da iza kapetana Dragana u njegovim poslednjim akcijama stoji sadašnja vlast i vodja vladajućeg režima Aleksandar Vučić lično.

U saopštenju se navodi da kapetan Dragan danas govori ono što Vučić i njegovi saradnici misle i rade, odnosno ono što je radio i Vučić dok nije postao vlast i navukao masku evropejca i prozapadnog političara.

U saopštenju je navedeno da DS, zbog toga, i za Vasiljkovićeve ispade osudjuje Vučića.

Navodi se da je od izuzetne važnosti reći da Vasiljković i njemu slični klovnovi ovom režimu služe za skretanje pažnje.

„Činjenica da su predstavnici vlasti stvarali i koordinirali organizovanim kriminalnim grupama, poput Belivukove, neće ostati u senci ovakvih pokušaja režimske propagande da preusmeri pažnju javnosti“, dodala je DS.

Dodaje se da nekadašnji Djindjićevi saradnici poput Gorana Vesića, Vladimira Popovića Bebe i Čedomira Jovanovića, ali i ostali koji su svojevremeno bili sa DS u istom stroju, a sada čine integralni deo Vučićevog režima, zaslužuju i mnogo više od verbalne osude.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.