U trendu

Aleksić: Vučić je blefer i kukavica, boji se televizijskog duela

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „blefer i kukavica“, koja se boji televizijskog duela sa političkim protivnicima, a kada ih vidi u Predsedništvu Srbije „potpuno podivlja i posle izmišlja bajke, pa ga snimak demantuje“.

„Vučić uvek ide na blef – pozvao nas je računajući da nećemo doći, a kada smo došli u predsedništvo, bio je u čudu. Čovek koji je siguran u sebe i nije iskompleksiran ne govori stalno o svojoj hrabrosti, kao što to Vučić neprekidno čini“, rekao je Aleksić televiziji Nova S.

Aleksić je rekao da nastup „potpuno podivljalog“ Vučića prilikom susreta sa čelnicima Narodne stranke u predsedništvu pokazuje „sunovrat države i institucija“.

„Dešava se napad jednog neostvarenog huligana i njegovog režima na Srbiju, koju razaraju i nemilosrdno pljačkaju, dok on istovremeno odbija civilizovan dijalog. Na to se ne može odgovoriti samo saopštenjima“, dodao je Aleksić.

Aleksić je rekao da je klan Veljka Belivuka proizvod vlasti SNS-a, a da je Vučić „prestao da se javlja Belivuku na telefon“.

„Vučićeva porodica je imala probleme sa Belivukom i onda je Vučić odlučio da ta situacija mora da se reši. Vučić je više šef mafije nego predsednik države. Mafija upravlja Srbijom. Koji predsednik države komunicira sa ljudima za koje on kaže da prave ćevape od ubijenih“, upitao je Aleksić.

Aleksić je rekao da Srbiji preti potpuni ekonomski slom zbog „sumanute ekonomske politike režima“.

„Vučić državnu kasu koristi kao svoj privatni džep i deli narodni novac po svojoj volji. Situacija u državi je potpuno poremećena i ne znam dokle to može da potraje“, rekao je Aleksić.

Aleksić je ocenio da je popularnost vlasti dostigla vrhunac i da je sada u slobodnom padu, te da će „pad vlasti brzo doći“.

„Posle toga ćemo zateći razorenu državu i razorene institucije. Po promeni vlasti prvo moramo da podvučemo crtu i da odgovaraju svi koji su pljačkali narod i da im se oduzme opljačkana imovina i vrati u državnu kasu“, rekao je Aleksić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.