Antonijević: Prvi deo sastanka u ponedeljak na FPN otvoren za javnost

Prvi deo sastanka predstavnika vlasti, opozicije, eksperata i drugih zainteresovanih o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu biće otvoren za javnost, izjavio je danas direktor Fonda za otvoreno društvo Milan Antonijević.

„Sastanak organizujemo zajedno sa FPN a tema su mediji. Uvodna izlaganja predstavnika organizatora, organizacija koje prate predizborne procese i zainteresovanih predstavnika medijskih asocijacija biće otvorena za javnost“, rekao je on agenciji Beta.

Nakon toga sledi rasprava po principu „četam haus“ koja neće biti dostupna javnosti, a po završetku sastanka učesnici će se obratiti medijima, dodao je on.

„Napravićemo mali pres centar u kome će novinari moći da se informišu. Važno nam je da se razgovori odvijaju i da što je moguće više informacija o njima bude dostupno javnosti“, rekao je Antonijević.

Do sada su na FPN održana dva sastanka vlasti, opozicije i stručne javnosti na temu izbornih uslova.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Malo je poznato da je Napoleon pisao dobre i neobične romane. Njegov roman „Vojvoda od Eseksa“ delo je o utvarama koje podseća na priče Edgara Alana Poa, a napisao je, u istočnjačkoj tradiciji, i roman „Prorokova maska“.

Napišite komentar