U trendu

Auto-moto savez Srbije očekuje gužvu na putevima i graničnim prelazima

 Auto-moto savez Srbije je objavio da popodne očekuje gužvu na putevima, posebno ka gradovima.

Pošto je danas poslednji dan raspusta za učenike, AMSS očekuje dodatno pojačanje saobraćaja.

Usporen saobraćaj je obično na deonicama Ibarske magistrale, na smederevskom, obrenovačkom, zrenjaninskom i pančevakom putu.

Zastoje treba očekivati i na najopterećenijim naplatnim stanicama auto-puteva: Preljina, Obrenovac, Stara Pazova, Niš, Mali Požarevac i Doljevac.

Veći broj vozila AMSS očekuje i na graničinim prelazima sa BIH/Republikom Srpskom, Crnom Gorom, i na putevima ka zapadu Evrope.

Uvedena je zabrana saobraćaja za kamione sa prikolicom i šlepere na putevima u planinske predele Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara, Loznice i Valjeva, preko Debelog brda na putu Valjevo-Bajina Bašta i na prilazima Kopaoniku i Goču.

Po informacijama Uprave Granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza se pre podne čekalo do 20 minuta. Do 30 minuta putnička vozila su čekala na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije.

Međuzona graničnih prelaza izmedju Srbije i Mađarske se brzo popunjava, te se duže čeka na ulazu u Mađarsku, ukazao je AMSS i dodao da slično može biti i na Graničnom prelazu Batrovci, na granici Srbije i Hrvatske.

Na sajtu AMSS se s kamera na graničnim prelazima može videti kakvo je tamo aktuelno stanje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar