U trendu

Bačen suzavac na odbornike u Beloj Crkvi

Predsednik Demokratske stranke (DS) u Beloj Crkvi Željko Crnogorac izjavio je danas da je na odbornike te stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) bačen suzavac kako ne bi prisustvovali sednici vanredne skupštine opštine.

Crnogorac je agenciji Beta kazao da se policija ne odaziva pozivima da dodje u Opštinsku upravu Bele Crkve, a da opštinsko obezbedjenje nije dozvolilo odbornicima DS-a i LSV-a da prisustvuju sednici.

„Obezbedjenje se nalazi i unutra i napolju i ne dozvoljavaju odbornicima da udju u zgradu opštine“, rekao je predsednik DS-a i odbornik te stranke u skupštini opštine Bela Crkva.

On je poručio predsedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću da odmah danas raspiše izbore.

„Hoćemo demokratiju i u Beloj Crkvi. Nećemo da nas niko bije. Mi imamo pravo da kažemo svoje mišljenje za skupštinskom govornicom i to pravo smo davali i Vučiću kada je bio u opoziciji“, kazao je Crnogorac.

Vanredna sednica skupštine u Beloj Crkvi počela je danas u 10 časova i sazvana je na inicijativu opozicione SNS. U toj opštini na vlasti je koalicija predvodjena DS, LSV i Jedinstvenom Srbijom, čiji je potpredsednik nedavno prešao u SNS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar