U trendu

Bastać: Vesić stvara nenormalnu atmosferu u društvu vredjanjem opozicije

Predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je danas da vredjanjem najbrojnije opozicione odborničke grupe i njega, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić stvara nenormalnu atmosferu u društvu.

„Kada me Goran Vesić vredja samo zato što imam drugačiji stav od njega, to je dokaz njegovog primitivizma. Ne radi se ovde o bilo kakvoj reakciji, reč je o kampanji koja lažima i ‘teškim rečima’ pokušava da prikrije koliko je vlast koju predstavlja Goran Vesić korumpirana, bahata i nestručna“, navodi se u pisanoj izjavi Marka Bastaća.

On je istakao da Goran Vesić „uvredama, pretnjama i histerijom ne može od gradjana da sakrije razmere štete koju pravi i ne može da me spreči da se borim protiv sistema koji je u službi povlašćenih i zato je malo nervozan“.

(Beta)

2 komentara
  1. Anonimni

    Dodik je kljucan faktor,za sve podele u B i H. Trebalo bi da mladji intelektualci,iz citave Federacije B i H preuzmu politicki zivot te zemlje,u svoje ruke.Dodik je stariji kadar,on nema fleksibilnosti,ocigledno je,da ga vreme i novi svezi vetrovi koji duvaju sa zapada,uveliko „gaze“.Politicarima iz doba Milosevica i Tudjmana,ostalo je vrlo malo prostora da vode svoju politiku „tvrde“ orijentacije.Bolje da se casno povuce,nego da necasno bude odstranjen iz aktivnog politickog zivota.!

  2. Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI! ###### RASCEPILA SE REPUBLIKA SRPSKA #### NEOČEKIVANO! ######### fuj DODIK !# ## DODIK je „POPUSTIO“ SEBI,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI ## . ##### URADIO JE JER SE UPLAŠIO ######## DODIK je „de facto“ RAZDELIO Republiku Srpsku —— >>> ISTOČNO od Brčkog i ZAPADNO od Brčkog , …# RASCEP, PODELA BIH # OSEČALO SE „odavno “ , DA JE BIH PODELJENA , pa Banja Luka očigledno je „ZAPADNO“ ORIJENTISANA # ## AUSTRO -UGARSKA TJ: I N Č K O je POSTIGLA CILJ =slomila JEDINSTVO REPUBLIKE SRPSKE # ZAČUTAO je DODIK ! ZAČUTALA REPUBLIKA SRPSKA , NEMA VESTI O DODIKU ## Daleko je „otišao“ , NEMA POVRATKA ,OČEKUJEM „novog vođu ZA „Republiku Srpsku“ -sa SEDIŠTEM – na PALAMA, ZA Srbe iz HERCEGOVINE i iz Bosne istočno od SARAJEVA bliže DRINI(između Užica i Sarajeva ) ### #### Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! ##### NEMA VESTI O DODIKU ##### , DODIK PRIPADA Republici Srpskoj ZAPADNO od Brčkog ###### , DODIK je „POPUSTIO“ SEBI #### ,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI , #### NEMA VESTI O DODIKU ! ######### DODIK je SAM izjavio :“ ONAJ KO PRISTUPI NATO JE IZDAJNIK“, „Pomozi Bože SRBIJI! Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! Samo Srpska Pravoslavna Crkva POVEZUJE SRBE! SRBI „preko Drine “ SU „dugo živeli u Austro-Ugarskoj“, POLITIČKO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA MOŽE USPOSTAVITI , samo Srpska Pravoslavna Crkva , „jedinstvo razlika“ , a TO JE UNIJA ILI KONFEDERACIJA SRPSKOG ŽIVLJA IZ SRBIJE uključujući Kosovo I Metohiju , SA BIH ( može MOŽDA i CG ) !

Napišite komentar