U trendu

Belanović: Rakovica uz Krkobabića i Vučića, sa verom da penzije prate plate

 Predsednica Gradske organizacije penzionera Beograda Ružica Belanović, prva na listi Partije ujedinjenih penzionera Srbija (PUPS) za gradske izbore, poručila je da su nekad radnici Rakovice a danas penzioneri uz predsednika PUPS Milana Krkobabića i predsednika držve Alesandra Vučiča.

„Mi ovde, nekad ponosni radnici industrijskog srca Beograda, danas dostojanstveni penzioneri sa nepokolebljivom verom u 11. penzionersku zapovest 3P – penzije prate plate – poručujemo da smo uz Krkobabića i Vučića za sveopšti boljitak penzionera Beograda“, naglasila je Belanović, na predizbornom skupu u opštini Rakovica.

Kako je dodala, „i penzija i dostojanstvo kroz različite socijalne i kulturne sadržaje“

Koordinator Gradskog odbora PUPS-a i nekadašnji gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Djukić podsetio je na tekovine PUPS-a.

„One polazište za poboljšanje položaja penzionera u narednom periodu – besplatan gradski prevoz za sve starije od 65 godina, 13. penzija, opštinski klubovi za penzionere, dnevni centri za najstarije, adekvatan broj gerontodomaćica i drugo“, istakao je Djukić.

U ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a, obratio se predsednik gradskog odbora Beograd Vladimir Jestrović.

Skup je održan u organizaciji opštinskog odbora PUPS-a Rakovica, a u ime domaćina govorila je predsednica opštinskog odbora Mira Jovanović.

„Ovde su penzioneri Rakovice, to su sve naše komšije, dobronamerni ljudi. Ovde su da podrže PUPS i listu broj 1 Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve. I nemamo dilemu, Vučić predsednik“, istakla je Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.