U trendu

Beli u kladionicama „uništio“ Šešelja i Obradovića, stiže Jankovića i Jeremića

Istraživanja pojedinih agencija o tome kako se kotiraju kandidati pred predsedničke izbore 2. aprila mnogima su nerealna i više se ne obaziru na njih.

Za sve „Neverne Tome“ daleko se bolje kotiraju procene vodećih srpskih kladionica jer je njima ipak novac na prvom mestu i teško da mogu toliko da omanu u predviđanjima.

Aktuelni srpski premijer Aleksandar Vučić i dalje je na prvom mestu a predviđa se da će imati oko 49 odsto podrške na glasanju.

Drugo i treće mesto i dalje drže Saša Janković i Vuk Jeremić kojima se predviđa osvajanje oko 13 odnosno 10 posto glasova, ali se zato „zakuvalo“ ispod njih.

Senzacionalni kandidat „iz naroda“ Ljubiša Preletačević Beli izbio je na četvrto mesto „oduvavši“ sa njega Vojislava Šešelja, Boška Obradovića i Sašu Radulovića.

Belom je sada u kladionicama granica sa 4 pomerena na 7 posto glasova i što je najinteresantnije – iz dana u dan samo raste.

Kako Beli stiže Jankovića i Jeremića, tako Šešelj, Obradović i Radulović sada već ozbiljno zaostaju za njima – na Šešelja je u „Mocartu“ kvota 200, a 50 u „Meridijanu“, dok je na Boška Obradovića 800 u „Mocartu“ i 750 u „Meridijanu“.

Kladionica „Mocart“ ponudila je kvotu od 1,03 da će Vučić biti predsednik, a „Meridian“ 1,02, što znači da bi se na svaki uloženi dinar vratio jedan dinar i dve pare, odnosno dve pare čistog profita.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.