U trendu

Beograd: Incident na promociji Vesićeve knjige, koškanje aktivista SNS i Stranke slobode i pravde

 U beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, večeras je tokom promocije „Knjige o Beogradu“ koju je napisao zamenik gradonačelnika Goran Vesić, došlo do incidenta izmedju aktivista SNS i Stranke slobode i pravde, koji su ispred galerije Progres organizovali izložbu „Vesiću, gde je sad moj Beograd“. 

Kako je javio reporter agencije Beta, do incidenta je došlo kada su aktivisti SNS-a pokušali da uruče Vesićevu knjigu funkcionerima Stranke slobode i pravde, Marku Bastaću i Borku Stefanoviću.

Na ulaznim vratima galerije Progres stali su aktivisti SNS-a, dok su aktivisti SzS-a bili pored njih, noseći transparente protiv Vesića. 

Ispred te galerije bio je Simo Spasić, predsednik udruženja ubijenih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji, koji je vredjao pripadnike opozicionog SzS-a. 

Dok su aktivisti SzS-a uzvikivali „Vesiću, lopove“, pripadnici SNS-a su uzvraćali sa „Djilasu, lopove“. 

Usledilo je koškanje omladinaca dve stranke ali se situacija brzo smirila. 

Ministra za rad i socijalnu politiku Zorana Djordjevića izviždali su aktivisti SzS kada je ulazio na predstavljanje Vesićeve knjige.

Po navodima reportera Bete, ispred galerije nema uniformisanih policajaca ali su prisutni pripadnici MUP-a u civilu. 

Promociji Vesićeve knjige, izmedju ostalih, prisustvovali su pevačica Leontina i glumci, Svetislav Goncić i Branko Milićević-Kockica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)