U trendu

Beogradski SSP: Šapić i SNS nemaju plan osim promena kadrova koji se stide svoje stranke

Beogradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) ocenio je da su današnjom odlukom Skupštine grada o razrešenju 14 direktora javnih gradskih preduzeća, gradonačelnik Aleksandar Šapić i vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) „pokazali da nemaju nikakav plan i program osim promena kadrova koji se stide svoje stranke“.

„Sva preduzeća ovakvim imenovanjima nastaviće pogubnu politiku Gorana Vesića i njegovog kadriranja“, ocenili su iz SSP.

Skupština grada Beograda razrešila je danas, po skraćenom postupku i bez rasprave, 14 direktora javnih gradskih preduzeća i ustanova, i izabrala njihove zamene, glasovima 57 odbornika.

Promene direktora izglasane su u preduzećima „Apoteka Beograd“, Gradskom centru za socijalni rad, „Prihvatilište za odrasla i stara lica“, „Putevi Beograd“, „Beogradski vodovod i kanalizacija“, „Beograd put“, kao i u „Direkciji za gradjevinsko zemljište i izgradnju Beograda“.

Nove direktore dobila su i preduzeća „Infostan i tehnologije“, Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“, „Gradsko stambeno“, Urbanistički zavod Beograd „JUP“, „Sava Centar“, „Beogradski metro i voz“ i „Centar dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.