U trendu

Berlinski dokument od 29. aprila predviđa suverenitet Srbije nad DELOVIMA Kosova?

Dokument u čijim će okvirima biti postignut sporazum Kosova i Srbije biće predložen na sastanku u Berlinu 29. aprila, piše portal gazetaexpress.com.

Na sastanak u Berlinu, koji su sazvali nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron, pozvani su lideri Zapadnog Balkana, ali su samo Srbija i Kosovo pozvani na nivou predsednika i premijera dve zemlje.

„Sporazum neće obuhvatiti podelu, ali neće biti ni najbolji za Kosovo. Ima mnogo mogućnosti da će Srbiji dozvoliti suverenitet u delovima teritorije Kosova“, naveo je portal.

(Sputnjik)

8 komentara
 1. Radoslav Radović

  O Srpskoj zemlji nećsmiju ni pod kojim uslovima odlučivati najveći njeni krvnici-Nijemci.Rezolucija 1244 se mora ispoštovati.Kosovo i Metohija je naša.Kome se to ne sviđa ima Albanija, pa neka im tamo sole pamet dobrotvori iz Njemmačke i Amećrike i pomažu im koloko žele i kako žele.

 2. Anonimni

  ne, postoji nikakav dokument a jos manje neki predsednik neke drzave koji moze da ponisti rezoluciju 1244 UN pa makar se on-a zvala Angela Merkel, Makron ili Aleksandar Vucic, to Srbi nikada nece dozvoliti. Koliko vidim pre ce biti rata tako da oboleli psihopata to trebalo da zna.

 3. Anonimni

  Jeste. Suverenitet uopšte nemamo, možemo da dobijemo deo ili sve da izgubimo. A možemo i da ga povratimo ratom, pod uslovom da pobedimo!

 4. Anonimni

  Mi da u potpunosti priznamo Kosovsku vlast koju vode koljaci Srba i dobijamo zauzvrat neki suverenitet nad nekim delovima Kosova? Jel to ta buducnost kojoj treba da stremimo? Jel to ta cinjenica sa kojom treba da se pomirimo?

 5. Anonimni

  U pa vi ste mnogo mudri. Nit razumete realnost nit vidite budućnost. Pored što su naša to su i njihova posla, hteli mi to ili ne. Pitaju dok nas pitaju … a na kraju ćemo svi preći kod Vilotića.

 6. Anonimni

  U pravu su prethodna dva komentara ali dali tako gledaju nai vajni mudraci na vlasti-a po Ustavu su obaveyni na to,

 7. Anonimni

  Gospoda iz EU bi trebalo da se brinu o svojoj teritoriji,Srbija nie „prćija“ gospođe Merkel i Makrona da je dele kapom i šakom…

  1. Anonimni

   tako je, neka gledaju oni svoja posla

Napišite komentar