U trendu

Blic: Djilas, Trifunović i Tadić pre dva dana održali sastanak oko izlaska na izbore

Lideri Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, Stranke slobode i pravde Dragan Djilas i Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović održali su sastanak na kojem su razgovarali o parlamentarnim izborima, ali njemu nisu prisustvovali  predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac i Narodne stranke Vuk Jeremić.

Kako je „Blic“ objavio u današnjem izdanju, pozivajući se na nezvanična saznanja, sastanak je održan pre dva dana.

„Sastanak je zakazan pre odredjenog vremena, a nakon što je Trifunović najavio izlazak na izbore. Bio je to opušten prijateljski razgovor koji je trajao dva, tri sata“, rekao je izvor ove dnevne novine.

Nije bilo, tvrdi izvor, velikih pretenzija ni odluka, već je svako od sagovornika rekao šta misli na tu temu.

„Saglasili su se da bi septembar bio bolja opcija za izbore, ali da svakako razmišljaju i o izlasku na izbore 21. juna. Ostalo je da svako priča sa svojim timom, pa da se opet sastanu i eventualno odluče šta im je činiti“, rekao je sagovornik „Blica“.

Pozivajući se na dobro upućeni izvor blizak lideru Pokreta Dveri, list navodi da je Boško Obradović „veoma odlučan da na izbore treba da se izadje, ali to nije nikakav novi stav, on već dugo tako razmišlja“.

„Blic“ piše da Tadić i potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović nisu juče odgovarali na pitanje tog lista da li preispituju odluku o izlasku na izbore, a da ni Obradović nije bio raspoložen da govori o ovoj temi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.