U trendu

Branislav Trifunović: Apsolutno bojkot, to smo tražili na protestima, Vučić želi …

Glumac Branislav Trifunović, jedan od nekadašnjih organizatora protesta, rekao je da je za bojkot izbora i da je bitno da se opozicija okupi oko jednog cilja.

„Apsolutno bojkot. To smo tražili na protestima a sada je više no ikada jasno da je bojkot jedino oružje u našim rukama kojim možemo da se borimo“, rekao je Trifunović za novi broj nedeljnika NIN.

On je naveo da je neverovatna količina emisara iz svih evropskim zemalja, Amerike… koja ubedjuje opoziciju da izadje na izbore, „zaboravljajući na sve što radi vlast već sedam godina“.

„Jedina stvar koja je stala na put te ljubavi izmedju Evropske unije, Vučića i Amerike i njihovog plana i dogovora sa (Tonijem) Blerom oko Kosova su protesti. A nas zanima pravna, sigurna država, institucije i poštovanje Ustava i zakona u svim segmentima. Njih ne. Mi smo kolateralna šteta tog njihovog dogovora“, rekao je Trifunović.

Prema njegovim rečima, Vučiću je bitno da ima što više opozicionih usamljenih ostrva i zato je „jako bitno da se opozicija, kakva god bila, okupi makar oko jednog cilja, što su ovih protesti pokušali da urade“.

„Protesti su izazvali opoziciju da se okupi, iako se lično ne slažem sa 95 odsto stavova članova opozicije, kao što i dalje ne  znamo ko je prava opozicija, isto tako znam da jedino što može da okrnji ovu vlast jeste opozicija ujedinjena oko tri, četiri tačke. A posle ko će da ide ovamo ili onamo, to me ne zanima“, rekao je Trifunović.

On je kazao više nikad neće podržati nijednu stranku, političara, političku organizaciju jer je shvatio da su „sve sklone kompromisima, izdaji svakog ideala“.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI! ###### RASCEPILA SE REPUBLIKA SRPSKA #### NEOČEKIVANO! ######### fuj DODIK !# ## DODIK je „POPUSTIO“ SEBI,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI ## . ##### URADIO JE JER SE UPLAŠIO ######## DODIK je „de facto“ RAZDELIO Republiku Srpsku —— >>> ISTOČNO od Brčkog i ZAPADNO od Brčkog , …# RASCEP, PODELA BIH # OSEČALO SE „odavno “ , DA JE BIH PODELJENA , pa Banja Luka očigledno je „ZAPADNO“ ORIJENTISANA # ## AUSTRO -UGARSKA TJ: I N Č K O je POSTIGLA CILJ =slomila JEDINSTVO REPUBLIKE SRPSKE # ZAČUTAO je DODIK ! ZAČUTALA REPUBLIKA SRPSKA , NEMA VESTI O DODIKU ## Daleko je „otišao“ , NEMA POVRATKA ,OČEKUJEM „novog vođu ZA „Republiku Srpsku“ -sa SEDIŠTEM – na PALAMA, ZA Srbe iz HERCEGOVINE i iz Bosne istočno od SARAJEVA bliže DRINI(između Užica i Sarajeva ) ### #### Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! ##### NEMA VESTI O DODIKU ##### , DODIK PRIPADA Republici Srpskoj ZAPADNO od Brčkog ###### , DODIK je „POPUSTIO“ SEBI #### ,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI , #### NEMA VESTI O DODIKU ! ######### DODIK je SAM izjavio :“ ONAJ KO PRISTUPI NATO JE IZDAJNIK“, „Pomozi Bože SRBIJI! Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! Samo Srpska Pravoslavna Crkva POVEZUJE SRBE! SRBI „preko Drine “ SU „dugo živeli u Austro-Ugarskoj“, POLITIČKO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA MOŽE USPOSTAVITI , samo Srpska Pravoslavna Crkva , „jedinstvo razlika“ , a TO JE UNIJA ILI KONFEDERACIJA SRPSKOG ŽIVLJA IZ SRBIJE uključujući Kosovo I Metohiju , SA BIH ( može MOŽDA i CG ) !

Napišite komentar